AIT Nord maakütte blogi

Pane kampsun selga, võta tass kuuma kohvi, loe meie blogi ja kui siis kah soe ei hakka, tuleb Sul ilmselt kodune küttesüsteem välja vahetada.

Mart Maaküte linnapeaks!

postitas Ait-Nord | 6.oktoober 2017


Kurat küll, mulle aitab! Ma olen sellest vingumisest surmani tüdinud! Valimiste eel käib alati üks nutt ja hala: kõik on halvasti ja aina halvemaks läheb. See on katki, too on tuksis, need on vargad, nood on natsid. Kellele siuke halamine kasulik on? Eesti sõpradele või? No lubage kahelda!

Seetõttu sean ma üles oma kandidatuuri Tallinna linnapea kohale. Mul on poogen, et õige kandidatuuri üles seada on juba ammu möödas. Ei huvita!

Mart Maaküte Tallinna linnapeaks! Miks? Sest minu programm on positiivne! Mina usun, et asjad on väga hästi, ja ainus, mida praegu teha saab, on asju veel paremaks muuta.
Minu esimene programmiline seisukoht: Tallinna linnavolikogus tuleb teha kõigi esindatud jõudude koalitsioon! Opositsiooni minu linnavalitsusele ei tulegi! Lugesid õigesti: minu juhitud Tallinnas hakkavad kõik võrdselt vastutama. Aitab näpuga näitamisest ja mölisemisest, aeg on tööle hakata. Mart Maakütte linnavalituses on nii Keskerakond kui reformikad, on sotsid ja on EKRE, on Savisaar ja on Sõõrumaa! Isegi need, kes valimistel volikokku sisse ei saa, kutsun ma linna juhtima! Mart Maaküte aitab su linnapiruka juurde isegi siis, kui valijad sind seal näha ei taha.

Minu teine programmiline seisukoht: kuna kõik vastutavad võrdselt, siis pole põhjust linnapead kritiseerida. Otsused teeme koos, ikka positiivses vaimus! Arutame asjad läbi, lepime kokku, teeme ära! Hiljem vigiseda pole vaja, selle keelame volikogu otsusega ära. Julged kritiseerida, julged teha! Julged teha, pole kritiseerida vajagi!

Minu kolmas programmiline seisukoht: Mart Maaküte valitseb linna konsensuslikult – ei mingit teerulli, ei mingit kavaldamist ega volikogu kodukorraga nikerdamist, kõik on aus ja läbipaistev! Meie linnavalitsus töötab kõigi linnakodanike heaolu nimel ja teeb oma tööd absoluutselt iga linnakodaniku huvides. Kui kasvõi ükskainus kodanik meie otsustega rahul pole, on ta teretulnud meie linnast lahkuma! Täpselt nii – vingumise ja halamise keeld laieneb ka linnakodanikele. Kui ei meeldi, koli Tartusse!

Ja minu viimane ning kõige olulisem programmiline seisukoht: kogu Tallinn läheb üle maaküttele! Mis Mart Maakütte linn see on, kui tube elektri või jumal teab millega köetakse? Tallinnas on lubatud ainult maaküte, linn katab kõik soojuspumpade paigalduse ja tehnikaga seotud kulud, keskküte likvideeritakse nagu kolhoosid omal ajal. Kes soovib oma kodu brikettidega edasi kütta, võib Narva korteri osta.

Niisiis – valid Mart Maakütte, saad maakütte! Minu nimekirjas kandideerivad veel Sander Soojuspump, Peeter Pellet, Boriss Boiler, Andra Akumulatsioonipaak, Kaarel Kollektor, Õnne Õhksoojuspump, Külli Küttejaotus, Holger Hooldus ja Indrek Inverter.

Valik on sinu!